AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sıkıntılı olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının sıkıntılı olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının sıkıntılı olduğunu görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sıkıntılı olduğunu gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Kahve falında arkadaşını sıkıntılı görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşını sıkıntılı görmek kendisini eve kapatacağına, yaşamın kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını sıkıntıda görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşı sıkıntıda görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında iş arkadaşını sıkıntılı görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı sıkıntılı görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, keyiflerinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının sıkıntılı olduğunu görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sıkıntıda olduğunu görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir