AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkıntılı olduğunu görmek

Kahve falında sıkıntılı olduğunu görmek

Kahve falında sıkıntılı olduğunu görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkıntılı olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun vadeli plan ya da amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak yollara odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında sıkıntıya düşmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birini sıkıntılı görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işte sıkıntı görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıkıntılı arkadaş görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yakın arkadaşını sıkıntılı görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı sıkıntıda görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını sıkıntılı görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında sıkıntıdan kurtulduğunu görmek görgülü ve kültürlü olacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir