AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkıntıda olmak

Kahve falında sıkıntıda olmak

Kahve falında sıkıntıda olmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, cesaretinin yerine geleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında sıkıntıda olmak gördüyseniz:

  • Sizden istenecek şeyler ilk bakışta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Kahve falında başka birini sıkıntılı görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanı sıkıntılı görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi sıkıntılı görmek kısmetinin açık olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıkıntılı yolculuk yapmak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sıkıntılı görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında maddi sıkıntı çektiğini görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Kahve falında sıkıntılı erkek görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü sıkıntılı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir