AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sıkıntıda görmek

Kahve falında kendini sıkıntıda görmek

Kahve falında kendini sıkıntıda görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kendini sıkıntıda gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Kahve falında bir başkasını sıkıntılı görmek mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında eşini sıkıntılı görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını sıkıntılı görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, daha çok çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında can sıkıntısı görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para sıkıntısı görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu sıkıntılı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sıkıntıda olduğunu görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, kötü sözler duylacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir