AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah saç taramak

Kahve falında siyah saç taramak

Kahve falında siyah saç taramak mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah saç taramak gördüyseniz:

  • Belli harcamalarınız, ödeme tablolarınız veya anlamalar yenilenebilir.

Kahve falında siyah saç taramak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün saçını taramak kudretli kişiler arasına gireceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini saçını taramak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine alamet eder.

Kahve falında saç taramak bit görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, rahat bir hayat sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, elini eteğini hayattan çekeceğine delalettir.

Kahve falında başkasını saçını taramak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçını taramak atılan adımların zarar vereceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin saçını taramak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir