AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün saçını taramak

Kahve falında ölünün saçını taramak

Kahve falında ölünün saçını taramak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, yakın akrabadan gelecek habere, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, bir bebek sahibi olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün saçını taramak gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Kahve falında ölü birinin saçını taramak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü saçı taramak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün saçını taramak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında banyoda saç taramak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, hayırlı işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında saçından bit taramak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında saçını tarakla taramak güzel bir döneme girileceğine, ona kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında saçı taramak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir