AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırçayla saç taramak

Kahve falında fırçayla saç taramak

Kahve falında fırçayla saç taramak aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırçayla saç taramak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için güzel şeyler yapma ihtimaliniz varsa, kendinizi tutmamalı veya uzlaşılması gereken konularda ödünler vermemelisiniz.

Kahve falında fırçayla saç taramak kazancın yetmez olacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına delalet eder.

Kahve falında saç fırçası görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saç fırçası ve toka görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda saç taramak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçtan bit taramak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçlarını taradığını görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yoğun duygular yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saçımı taramak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını taramak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir