AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını saçını kestirmiş görmek

Kahve falında başkasını saçını kestirmiş görmek

Kahve falında başkasını saçını kestirmiş görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını saçını kestirmiş gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri korumanız gerekiyor.

Kahve falında saçını kestıgını görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Kahve falında başkasını saçını kestirdiğini görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında saç kestiğini görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç kestireceğini görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine delalettir.

Kahve falında saçımı kestirdiğimi görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına yorulur.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir