AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kestireceğini görmek

Kahve falında saç kestireceğini görmek

Kahve falında saç kestireceğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saç kestireceğini gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek süzüleceğine, ağlayacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya yorulmaktadır.

Kahve falında saçı küt kestirmek fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçları kısacık kestirmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında saç kestirip pişman olmak her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmiş olmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek iş hayatında zarar edileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine işarettir.

Kahve falında erkek saç kestirmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir