AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kestiğini görmek

Kahve falında saç kestiğini görmek

Kahve falında saç kestiğini görmek çok mutlu olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, bolluk ve bereket göreceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kestiğini gördüyseniz:

  • Düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Kahve falında kardeşinin saçını kestirdiğini görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarını kısa kestirdiğini görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kestirmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarını kestirdiğini görmek onunla yaşamını birleştireceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına delalettir.

Kahve falında saçını kestirmiş olmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah saç kestirmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir