AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımı kestirdiğimi görmek

Kahve falında saçımı kestirdiğimi görmek

Kahve falında saçımı kestirdiğimi görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında saçımı kestirdiğimi gördüyseniz:

  • Hangi türden olursa olsun, gerilimli durumdaki bütün ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında istemeyerek saç kestirmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında saçları çok kısa kestirmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçın yarısını kestirmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçınızı kestiğini görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında uzun saçı kestirmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın bir kısmını kestirmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını kestirmiş görmek sıkıntının günden güne artacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına işaret eder.

Kahve falında saçını birinin kestiğini görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir