AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kahkül kestirmek

Kahve falında saçını kahkül kestirmek

Kahve falında saçını kahkül kestirmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeye garanti gözüyle bakmamalısınız.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçına kahkül kestirmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında kahkül kestirmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, eşlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında saçını kahküllü görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında saçında kahkül görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında saçı kahkül kesmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kahküllü saç görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saça kahkül kesmek çözümlere kavuşacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir