AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kestirmeye gitmek

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, hayata küseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda da keyifli zamanlardasınız.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek yalnız kalınacağına, hoş olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmek için kuaföre gitmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında saç kestirmeye gitmek kederleneceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kısacık kestirmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının saçlarını kestiğini görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında saçını makasla kestiğini görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakınının saçını kestirdiğini görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir