AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını kefenli görmek

Kahve falında başkasını kefenli görmek

Kahve falında başkasını kefenli görmek acı tecrübeler edineceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını kefenli gördüyseniz:

  • Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor.

Kahve falında kendini kefen içinde görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine inanılır.

Kahve falında annesini kefen içinde görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında kefene görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi kefenle görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, değer göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öldüğünü ve kefenlendiğini görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini kefenli görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kefen yıkamak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi kefenli görmek sorunsuz geçeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir