AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktordan hamile olduğunu duymak

Kahve falında doktordan hamile olduğunu duymak

Kahve falında doktordan hamile olduğunu duymak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, elindekileri de kaptıracağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hane içine ay doğacağına delalet eder.

Kahve falında doktordan hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Çıkarlarınızı korumayı ihmal etmeyin.

Kahve falında doktordan hamile olduğunu duymak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile doktor görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktordan hamile olduğunu öğrenmek hasret giderileceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında hamile birinin doğum yaptığını duymak çok büyük mutluluk yaşayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak kendisine fırsatlar yaratacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu duymak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin hamile olduğunu duymak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın duymak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir