AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile duymak

Kahve falında hamile duymak

Kahve falında hamile duymak hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, rızkının eksileceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, rahatın kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile duymak gördüyseniz:

  • Sizin işlere karışmanız veya ağırlığınızı hissettirmeniz işlerin farklı yöne gitmesine neden olabilir.

Kahve falında yakının hamile olduğunu duymak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu duymak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, malından ve parasından kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını hamile olduğunu duymak işinin gücünün hep rast gideceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu duymak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında doktordan hamile olduğunu duymak aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, hayatına bakacağına alamet eder.

Kahve falında başkasından hamile olduğunu duymak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin hamile olduğunu duymak borçların kolaylıkla kapanacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında annenin hamile olduğunu duymak umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir