AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin hamile olduğunu duymak

Kahve falında erkeğin hamile olduğunu duymak

Kahve falında erkeğin hamile olduğunu duymak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Katılımcı olmamanız hiçbir işin hallolmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında erkeğin hamile olduğunu duymak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin hamile olduğunu duymak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu duymak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu duymak fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın duymak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında hamile haberi duymak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu duymak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir