Kahve falında başkasını gelinlik giymek

Kahve falında başkasını gelinlik giymek makam ve söz sahibi olacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını gelinlik giymek gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi işleri için sizin desteğinizi isteyebilirler.

Kahve falında başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek mutsuz olmak ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının gelinliğini giymek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak gelinlik giymek ekmeğinin artacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski bir gelinlik giymek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gelinliğin altına ayakkabı giymek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birinin gelinlik giydiğini görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gelinlik giymek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir