AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında tanıdık birinin gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında tanıdık birinin gelinlik giydiğini görmek şansının döneceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işinden evine gidip geleceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ilginç tekliflere neden olabilir.

Kahve falında tanıdığının gelinlik giydiğini görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin gelinlik giydiğini görmek alım gücünün artacağına, birçok iş kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında bir tanıdığının gelinlik giydiğini görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığını gelinlikle görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını gelinlikle görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birini gelinlikli görmek iş kaybı yaşayacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığın birini gelinlikle görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı birini gelinlikle görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir