AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının gelinliğini giymek

Kahve falında arkadaşının gelinliğini giymek

Kahve falında arkadaşının gelinliğini giymek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının gelinliğini giymek gördüyseniz:

  • Olaylar lehinize işliyor.

Kahve falında bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın gelinlik giydiğini görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına gelinlik giydirmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını gelinlik giydiğini görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının gelinliğini giymek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek dertlerin dermanının bulunacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hevesinin kursağında kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir