AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir gelinlik giymek

Kahve falında eski bir gelinlik giymek

Kahve falında eski bir gelinlik giymek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin alması gereken dersler olabilir.

Kahve falında eski model gelinlik giymek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında eski bir gelinlik giymek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Kahve falında eski gelinlik giymek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisini gelinlikle görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işarettir.

Kahve falında eski eşini gelinlikle görmek ufkunun açılacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi gelinlikle görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Kahve falında evli birini gelinlik giydiğini görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeniden gelinlik giymek girdiği her işte çok başarılı olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir