AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gelinlik giymek

Kahve falında mavi gelinlik giymek

Kahve falında mavi gelinlik giymek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında mavi gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Tekliflere açık olun.

Kahve falında mavi gelinlik giymek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk gelinlik giymek maceralara atılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gelinlik giydiğini görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi beyaz gelinlik görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek ömür boyu süreceğine, önemli kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ağlamak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında bekar kızın gelinlik giydiğini görmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir