AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinle oynamak

Kahve falında gelinle oynamak

Kahve falında gelinle oynamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinle oynamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmamanız veya işe yarar çözümler bulmamanız durumunda sorunlar büyüyebilir.

Kahve falında gelinle oynamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin olup oynamak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında beş taş oynamak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet düğününde oynamak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğüne gitmek ve oynamak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında denizin içinde oynamak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi bokuyla oynamak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pc oyunu oynamak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir