AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından kan aktığını görmek

Kahve falında başkasından kan aktığını görmek

Kahve falında başkasından kan aktığını görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, huzurunun kaçacağına, yaşamına bakacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasından kan aktığını gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Kahve falında gözden kan aktığını görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akmayan kan görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında birisinden kan aktığını görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağından kan aktığını görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine inanılır.

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başka birinden kan aktığını görmek merdiven atlayacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına delalettir.

Kahve falında başından kan aktığını görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından kan aktığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir