AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisinden kan aktığını görmek

Kahve falında birisinden kan aktığını görmek

Kahve falında birisinden kan aktığını görmek isabetli kararlar alacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, refah düzeyinin düşeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisinden kan aktığını gördüyseniz:

  • Birbirinden oldukça farklı bilgiler nedeniyle belli bir karara varmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında birinin başından kan aktığını görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ayağından kan aktığını görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına işarettir.

Kahve falında bacaktan kan aktığını görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinden kan aktığını görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinden kan aktığını görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında damardan kan aktığını görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, üzüleceğine ve kırılacağına yorulur.

Kahve falında siyah kan aktığını görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasından kan aktığını görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir