AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kan aktığını görmek

Kahve falında ağzından kan aktığını görmek

Kahve falında ağzından kan aktığını görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ailenin büyüyeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, kafasını rahatlatacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından kan aktığını gördüyseniz:

  • Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ağzından kan aktığını görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulaktan kan aktığını görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözden kan aktığını görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, işveren koltuğunda oturacağına işaret eder.

Kahve falında kulağından kan aktığını görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaktan kan aktığını görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işaret eder.

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, yaşamının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok kan aktığını görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında kan aktığını görmek maddi kayba uğrayacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir