AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından hoşlanmak

Kahve falında başkasından hoşlanmak

Kahve falında başkasından hoşlanmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, zor günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasından hoşlanmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında hoşlandığın kızla öpüşmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığınız kişiyi görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, elindekini de bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığım çocuğu görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığı erkekle öpüşmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı birine sarılmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin elini tutmak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eskiden hoşlandığın birini görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir