AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı erkekle öpüşmek

Kahve falında hoşlandığı erkekle öpüşmek

Kahve falında hoşlandığı erkekle öpüşmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, aksiliklerin yaşanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası daha fazla sorun anlamına gelebilir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek konforunun artacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeği görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandıgı erkek görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin sevgilisi olduğunu görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin senden hoşlandığını görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle evlenmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir