AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskiden hoşlandığın birini görmek

Kahve falında eskiden hoşlandığın birini görmek

Kahve falında eskiden hoşlandığın birini görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, işlerin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eskiden hoşlandığın birini gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar ya da isteksizlik ön planda olabilir.

Kahve falında eskiden hoşlandığın birini görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eskiden tanıdığın birini görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işarettir.

Kahve falında eskiden oturduğun eve taşınmak yüksek diploma alacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında eskiden oturduğun evi görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine delalettir.

Kahve falında eskiden oturduğun evini görmek nimetin ve kazancın artacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işaret eder.

Kahve falında eskiden sevdiği birini görmek kişinin kazancının çoğalacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında eskiden oturulan evi görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına tabir olunur.

Kahve falında eskiden ölmüş birini görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir