AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı birine sarılmak

Kahve falında hoşlandığı birine sarılmak

Kahve falında hoşlandığı birine sarılmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, gülüp eğleneceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığı birine sarılmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iş birlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığına sarılmak kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kıza sarılmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sarılmak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığı erkeğe sarılmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarılmak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın birine sarılmak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın erkeğe sarılmak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek kısmetinin açık olacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir