AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından bozuk para almak

Kahve falında başkasından bozuk para almak

Kahve falında başkasından bozuk para almak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, moralinin bozulacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasından bozuk para almak gördüyseniz:

  • Bazı yaptırımlarda bulunmanız, emirler vermeniz veya yerine getirilmek üzere notlar bırakmanız durumunda karşınızdaki kişilerin benzer hareketleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında toprakta bozuk para toplamak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu bozuk para görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para avuçlamak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak rahat bir nefes alacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elimde bozuk para görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında çok miktarda bozuk para görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak yalan söylemeyeceğine, hayırlı bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para çaldığını görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir