AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta bozuk para toplamak

Kahve falında toprakta bozuk para toplamak

Kahve falında toprakta bozuk para toplamak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında toprakta bozuk para toplamak gördüyseniz:

  • Farklı bir yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında toprakta bozuk para toplamak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan bozuk para toplamak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan bozuk para topladığını görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak içinde bozuk para bulmak o kişiyle güzel günler geçireceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprakta bozuk para görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında toprakta bozuk para bulmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan bozuk para bulmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan bozuk para çıkarmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir