AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok miktarda bozuk para görmek

Kahve falında çok miktarda bozuk para görmek

Kahve falında çok miktarda bozuk para görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok miktarda bozuk para gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güçlüsünüz.

Kahve falında çok miktarda bozuk para görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük miktar para görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında az miktarda para görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir miktarda para görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, bahtın açılacağına yorulur.

Kahve falında çok miktarda para görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine delalettir.

Kahve falında belli miktarda para görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para miktarı duymak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir