AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para verip ekmek almak

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına inanılır.

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin koşullarını iyileştirmek için çabalayabilirsiniz.

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine tabir olunur.

Kahve falında verilen parayı almamak sorunların üzüntülere neden olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında para verip altın almak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında verilen parayı almak ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıt para verip almak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında verilen parayı geri almak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında verilen parayı geri vermek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir