Kahve falında başkasından armut almak

Kahve falında başkasından armut almak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasından armut almak gördüyseniz:

  • İlişkilerdeki bir değişiklik ilerleme yollarınızda fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında olgun armut görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında armut şeftali görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında armut düşürmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına inanılır.

Kahve falında elma ve armut yemek kendisini çok kötü hissedeceğine, insanların saygısının kazanılacağına delalettir.

Kahve falında küçük armut görmek emeklerinin heba olacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve armut toplamak canının kıymetini bileceğine, işlerinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ve armut görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında erik ve armut görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir