AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve armut görmek

Kahve falında elma ve armut görmek

Kahve falında elma ve armut görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut gördüyseniz:

  • Dürüst fikir ya da değerlendirmeleriniz değerli, gerçekçi ya da haklı olabilir.

Kahve falında armut elma görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma armut yemek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında elma ve armut toplamak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine inanılır.

Kahve falında elma ve armut görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında elma armut ağacı görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına yorulur.

Kahve falında elma ve armut yemek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında elma armut çalmak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir