AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut düşürmek

Kahve falında armut düşürmek

Kahve falında armut düşürmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında armut düşürmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Kahve falında armut düşürmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan armut düşürmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında armut ısırmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, geleceğinin parlak olacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük armut görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil armut görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına yorulur.

Kahve falında ağaçta armut koparmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, lüks şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan armut almak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işarettir.

Kahve falında armut koparmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir