AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun armut görmek

Kahve falında olgun armut görmek

Kahve falında olgun armut görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, geçiminin kolaylaşacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında olgun armut gördüyseniz:

  • Bazı konuları daha fazla mı zorlamanız gerektiği yoksa üzerine düşmemenin daha mı iyi olacağı konusunda kararsız kalabilirsiniz.

Kahve falında olgunlaşmış armut görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Kahve falında olgun armut yemek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgun armut görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında olgun şeftali görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış nar görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgunlaşmış meyve görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış karpuz görmek iyi kısmetleri olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgun elma görmek koyu muhabbette kalacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir