AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve armut toplamak

Kahve falında elma ve armut toplamak

Kahve falında elma ve armut toplamak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut toplamak gördüyseniz:

  • Maddi kazanç içeren anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında elma ve armut toplamak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında elma armut çalmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elma armut ağacı görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında elma ve armut yemek başarısının düşeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında elma armut yemek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, haksızlık edeceğine inanılır.

Kahve falında elma ve armut görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında armut elma görmek işlerin bozulacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir