AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut şeftali görmek

Kahve falında armut şeftali görmek

Kahve falında armut şeftali görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut şeftali gördüyseniz:

  • Bitmek üzere olan ya da bitmiş gözüyle baktığınız işlerin aniden bozulabilir.

Kahve falında armut ve şeftali görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, esenlik içinde olacağına inanılır.

Kahve falında şeftali ve armut görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine yorulur.

Kahve falında armut şeftali görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalet eder.

Kahve falında şeftali kayısı görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında şeftali suyu görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye şeftali vermek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında elma şeftali görmek attığı adımların boşa çıkacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağacında şeftali görmek muradının gerçekleşeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir