AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük armut görmek

Kahve falında küçük armut görmek

Kahve falında küçük armut görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, şansın kaçacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük armut gördüyseniz:

  • Başkalarına ait sorumluluklar ya da olumsuz kişiler sizi bazı alanlarda yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Kahve falında küçük armut görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük armut yemek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, rahatsızlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında armut toplamak her zaman hürmet göreceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında armut turşusu görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında daldan armut toplamak iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede armut toplamak hayata karşı zayıf davranmayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında mor armut görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut kurusu görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir