AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve armut yemek

Kahve falında elma ve armut yemek

Kahve falında elma ve armut yemek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut yemek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu önem verdiğiniz kişilerle birlikte açığa kavuşturduktan sonra, vargücünüzle o yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında elma armut yemek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalettir.

Kahve falında elma ve armut yemek gıybet edeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, dertlerin başlayacağına yorulur.

Kahve falında elma ve armut toplamak hayallerinin suya düşeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine rivayet eder.

Kahve falında elma armut ağacı görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Kahve falında armut elma görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma armut çalmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, pek çok olumlu gelişmelere alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir