Kahve falında babasını kelepçeli görmek

Kahve falında babasını kelepçeli görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını kelepçeli gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında babasını kelepçeli görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelepçeyi çıkarmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında polis kelepçesi görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında koluna kelepçe takmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet eder.

Kahve falında elleri kelepçelenmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelepçe takılmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında eli kelepçeli adam görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini kelepçeli görmek stres içinde günler geçireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir