AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında çıban görmek

Kahve falında başkasında çıban görmek

Kahve falında başkasında çıban görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasında çıban gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirici aktivitelerin geri dönüşü olumlu olabilir.

Kahve falında boynunda çıban görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, ticaretinin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başında çıban görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kafada çıban görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde çıban görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta çıbanlar görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında çıban görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına alamet eder.

Kahve falında çıbanı sıkmak kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altında çıban görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir