AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altında çıban görmek

Kahve falında koltuk altında çıban görmek

Kahve falında koltuk altında çıban görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında çıban gördüyseniz:

  • Bildik rutininizin dışına çıkarak herkesin ilgisini çekmeniz veya merak uyandırmanız mümkün.

Kahve falında koltuk altında çıban görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasında çıban çıktığını görmek kötü günler görüleceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına inanılır.

Kahve falında karnında çıban görmek onu borçtan kurtaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memede çıban görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalettir.

Kahve falında kolunda çıban görmek elinize para geçeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde çıban görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok hayırlı adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında çıban çıktığını görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına alamet eder.

Kahve falında çıbanı patlatmak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir