AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında çıban görmek

Kahve falında başında çıban görmek

Kahve falında başında çıban görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında başında çıban gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında başında çıban görmek zorlukların bir anda biteceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına alamet eder.

Kahve falında bacağında çıban görmek huzurunun eski haline döneceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çıbandan irin aktığını görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta çıbanlar görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında çıban görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına alamet eder.

Kahve falında boynunda çıban görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memede çıban görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başta çıban görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir