AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına terlik giydirmek

Kahve falında başkasına terlik giydirmek

Kahve falında başkasına terlik giydirmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına terlik giydirmek gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor.

Kahve falında mor terlik giymek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük terlik giymek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terlikleri ters giymek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye terlik giydirmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının terliğini giydiğini görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Kahve falında farklı terlik giymek bereketli ve hayırlı olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük terlik giymek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir