AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor terlik giymek

Kahve falında mor terlik giymek

Kahve falında mor terlik giymek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, ihanete uğrayacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor terlik giymek gördüyseniz:

  • Bir kişi sizin bazı sorunlarınızın çözümünde önemli bir rol oyanayabilir.

Kahve falında mor terlik giymek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor terlik görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında mor terlik almak kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına terlik giymek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında krem rengi terlik giymek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert terlik giymek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, güçten düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında farklı terlik giymek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel terlik giymek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir