AnaSayfa / Genel / Kahve falında baska bir erkekle birlikte olmak

Kahve falında baska bir erkekle birlikte olmak

Kahve falında baska bir erkekle birlikte olmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, evini ve ailesini unutacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, amaçlardan sapmaya yorulur.

Kahve falında baska bir erkekle birlikte olmak gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında baska bir erkekle birlikte olmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına inanılır.

Kahve falında baska bir erkek öpmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında baskasiyla yatmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz basörtüsü takmak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baskalarının ilişkiye girdiğini görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yönetici olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baska biriyle opusmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında basini yaslamak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında basörtüsüz olmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir