AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarına kırmızı oje sürmek

Kahve falında ayaklarına kırmızı oje sürmek

Kahve falında ayaklarına kırmızı oje sürmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarına kırmızı oje sürmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında ayaklarına kırmızı oje sürmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarına oje sürmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarına oje sürmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklara oje sürmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına yorulur.

Kahve falında eline kırmızı oje sürmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir